ULTIMATE PRO FIGHT

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На 10.12.2014г. в  столичната зала Христо Ботев се проведе първата гала вечер на професионалния кикбокс Ultimate Pro Fights. Десетте битки се проведоха при перфектна и безупречна организация пред абсолютно пълни трибуни. Атмосферата в залата предразположи публиката и бойците да се насладят напълно на бойният спектакъл подготвен от организаторите. Зрелищните битки бяха съпроводени от изключително професионални осветление, пиро ефекти, видео стена на която се излъчваха повторения на най-интересните моменти създадоха, два балета, които разгорещиха публиката в две от почивките. Водещ на събитието беше популярният български коментатор Момчил Манчев. Boec.bg също намери своето роля на гала вечерта, като беше един от спонсорите, които снабдяваха състезателите с награди.

  Фокуса на събитието разбира се бяха самите битки, които по никакъв начин не разочароваха жадните за зрелище зрители.

  Събитието имаха честа да открият Станислав Вълчев и Илиян Димитров, които стигнаха до съдийските карти, където победител излезе Станислав Вълчев.

  При жените , Теодора Кирилова и Снежана Георгиева направиха много зрелищна среща, завършила с много убедителна победа на световната шампионка по муай тай за 2014 год. Теодора.

  Завръщането си на ринга след година почивка заради контузии направи един от най-титулуваните български състезатели Владимир Вълев – Питбула. Желанието за съревнование на питбула си личеше още от подхода му към ринга, и малко след започването на срещата се видя разликата в класите на Вълев и противника му Мартин Тодоров. След серия от няколко резки крошета Тодоров падна на коляно и съдията отброи първи нокдаун за мача. Малко по-късно в рунда дойде и края на срещата след като Питбула засече Тодоров със зверски десен прав, пращайки го по лице на пода на ринга. Няколко минути бяха необходими на Тодоров да бъде съвзет от лекарския екип и беше заслужено аплодиран за участието си срещу толкова сериозен опонент.

  Изключително впечатление направи Стоян Копривленски. Той напълно оправда прякора си „Снайпера“ и показа впечатляваща рязкост и точност на ударите. Срещата му с много опитния боец Рангел Иванов, дал сериозен отпор на младият проспект след като дори успя да го разклати в самия край на първия рунд, беше по муай тай правила и Копривленски вкара в употреба най-опасното оръжие в арсенала си –лактите. След един такъв удар носът на Иванов започна да кърви обилно и мачът беше прекратен от лекарите със заслужена победа за Стоян. Представянето му донесе и приза за най-техничен муай тай състезател, а с това и тест драйв уикенд на Nissan GTR.

  Завръщане на кикбоксовия ринг направи и един от българските топ ММА бойци Деян Топалски. Битката беше много атрактивна, Христомир Ранчев вървеше напред и атакуваше през цялото време, въпреки че бързо си пролича, че уменията на Топалски силно превъзхождат тези на Ранчев. В третият рунд Топалски усили темпото и се опита да приключи Ранчев за радост на многобройната публика, но той показа сериозна издържливост и издържа на натиска на Топалкси до края. Очаквано съдиите отсъдиха победата на Деян.

  В първия от двата двубоя с международно участие мароканецът Али Ал Амери излезе опитният шампион Димитър Илиев. Двамата направиха много динамична среща и демонстрираха сериозно разнообразие от атаки. Бойците разменяха летящи колена, атаки със завъртане и лакти, но постепенно Ал Амери започна да се налага, дойде и моментът в който българинът падна в нокдаун. Третият рунд мароканецът, шампион по муай тай на Италия, беше по-добрият състезател, но съдиите определиха Илиев за победител. Учудването на публиката не беше без причина и чуждестранният състезател беше бурно аплодиран от публиката за сърцата си игра и добро представяне. След последвала контестация официалният резултат от срещата беше променен и в крайна сметка победител е Ал Амери.

  Гвоздеят на вечерта беше спорът между двукратният световен и европейски шампион по муай тай Йордан Янков и популярният у нас венецуелец Рони Алекзандър. Победителят от срещата щеше да получи уникален шампионски пояс. Битката започна след изпълнение на националните химни на Венецуела и България. Борбата между двамата беше много равностойна и стойностна, но в края на вечерта победата заслужено завоюва българинът, който показа класа и технична игра. Освен шампионският пояс той беше награден и за най-техничен състезател в стил К1, а с него и тест драйв уикенда на Nissan.

  Подробен снимков материал от събитието може да разгледате тук: ГАЛЕРИЯ

  Ето и пълните резултати от вечерта.

  Йордан Янков победи Рони Александър до 81кг К-1 със съдийско решение

  Али Ел Амери победи Димитър Илиев до 86 кг, Муай Тай със съдийско решение и подадена контестация
  (първоначално за победител беше определен Димитър Илиев)

  Деян Топалски победи Христомир Ранчев до 81кг К-1 със съдийско решение

  Атанас Божилов победи Иван Костадинов до 75 кг К-1 със съдийско решение

  Стоян Копривленски победи Рангел Иванов до 73кг Муай Тай след лекарска забрана

  Владимир Вълев победи Мартин Тодоров до 73 кг К-1, с нокаут

  Емил Филимонов победи Емил Станчев до 86кг Кикбокс със съдийско решение

  Теодора Кирилова победи Снежана Георгиева до 56кг К-1 със съдийско решение

  Марио Кирилов победи Калоян Ненков 67кг К-1 ; със съдийско решение

  Станислав Вълчев победи Илиян Димитров до 60 кг , Муай Тай със съдийско решение