СК ВОКИЛ СПЕЧЕЛИ ОТБОРНАТА ТИТЛА ПО ФУЛ КОНТАКТ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  Варненският клуб „Вокил“ спечели отборната титла на първото държавно първенство по Кикбокс за 2023-а година.

  Шампионатът в стил фул контакт се проведе в спортна зала „Христо Ботев в град Козлодуй. Домакин на събитието бе местният спортен клуб „Голдън Бойс“ с председател Георги Вачев със  съдействието на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай.

  Представителите на варненският клуб „Вокил“ спечелиха отборната титла с актив от 8 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медали.

  Втори се наредиха кикбоксьорите на клуба домакин „Голдън Бойс“ с 4 златни отличия, 4 сребърни и 1 бронз.  Третото място на почетната стълбичка заслужиха състезателите на варненския клуб „Боил“ с актив от 4 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медали.

  На официалното откриване на държавното първенство в гр. Козлодуй, председателят на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай – Галин Димов връчи почетни плакети на официалните гости г-жа Маринела Николова – Кмет на Община Козлодуй и г-жа Мария Георгиева – експерт към Министерство на младежта и спорта .

  официално откриване

  Галин Димов,Мария Георгиева, Маринела Николова, Георги Вачев

  Следващата седмица на 11.02.2023 г. – събота в гр. Велико Търново ще се състои Общото събрание на федерацията по Кикбокс. Изборният форум ще започне в 13.00 ч. в хотел „Панорама“. Единствен кандидат за ръководния пост на кикбокса е настоящия председател Галин Димов, за който това ще бъде втори мандат, ако спечели избора.

  Следващото състезание в спортния календар на Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай е Държавното първенство в стил лоу кик от 10 до 12 март  2023 г. в гр. Шумен.