Българските кикбоксьори стартираха днес участието си в Европейската купа в Хърватска

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  С двубоите в 19 категории на дисциплината “Ринг” и 43 на “Татами” стартира днес, 28 май, Европейската купа по кикбокс в Карловац (Хърватска). Българските бойци са подали рекордният брой от 462 заявки за участие в надпреварата, която ще се играе във всички стилове на кикбокса и се провежда под егидата на WAKO. В турнира ще участват общо 1686 състезатели от 107 спортни клуба на 27 държави.

  Нашите състезатели пристигнаха днес в Карловац и са напълно готови да “оберат златните медали и да се прибират”, както каза и националният селекционер Владимир Вълев – Питбула. Припомняме, че на предишното състезание в Карловац, страната ни стана отборен шампион. Благодарение на чудесното си представяне, българските кикбоксьори извоюваха общо 197 медала и оставиха след себе си в класирането Унгария и домакините от Хърватска.

  Повече подробности за Европейската купа по кикбокс в Карловац ще намерите на официалната интернет страница на Българската Конфедерация по Кикбокс и Муай тай.