68 двубоя в първата по рода си „Купа на Св. Георги“ по кикбокс в Бяла

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  Общо 68 са предвидените двубои за първия по рода си турнир по кикбокс „Купа Св. Георги“ в град Бяла (Област Русе). Надпреварата е и първото официално състезание, което ще се проведе в изцяло новата спортна зала „Арена Бяла“. Тя ще се състои на 7 и 8 май, като днес ще се проведат медицинския преглед и кантара, за онези състезатели, които пристигнат в града.

  Състезанието е в стил „Лоу Кик“ и се организира от местния СК Минотавър с любезното съдействие на Община Бяла. То ще бъде открито официално от кмета на град Бяла г-н Димитър Славов и председателят на Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов.

  Под публикацията ще намерите пълната програма на „Купа Св. Георги“. Двубоите стартират утре, 8 май от 10:00 часа.