Първи турнир по кикбокс – „Купа на Св. Георги“ за празника на Бяла

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На 7-ми и 8-ми май СК Минотавър ще отбележи 6-ти май – празник на Бяла (Област Русе) с първия по рода си турнир по кикбокс за „Купа на Св. Георги“ в града. Той ще се проведе с любезното съдействие на Общината и ще е първото официално състезание в новата спортна зала „Арена Бяла“.

  Двубоите ще се играят на един ринг и ще бъдат в стил „Лоу кик“. Председателят на СК Минотавър Валерий Станчев, каза, че към момента желание за включване в турнира са изявили над 50 клуба от цялата страна, а заявките тепърва се обработват. Домакините очакват засилени заявки на състезатели от по-малките възрастови групи, тъй като турнирът е чудесно събитие за трупане на опит в състезателна среда. Състезанието ще бъде открито официално от кмета на град Бяла г-н Димитър Славов и председателят на Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов.