40 деца ще участват в кикбокс турнир в стил “Лоу кик” в Пазарджик

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  Организаторите на предстоящите Държавни първенства по кикбокс в Пазарджик добавят към бойния спектакъл още един интересен турнир. За втора поредна година към програмата на състезанията в стиловете “К-1” и “Фул контакт” СК Спартак Пазарджик 2014 решиха да включат и детско състезание на ринг в стил “Лоу кик”. Както вече знаете надпреварата ще се състои от 23 до 25 април в спортна зала “Васил Левски” в града под егидата на Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай. В тази връзка националният селекционер Владимир Вълев – Питбула заяви:

  Очаква се страхотен детски турнир на ринг в стил “Лоу кик”. Това се прави от скоро и по този начин се дава възможност на най-малките (7-8 и 9-10-годишни) да вземат участие. Така те се подготвят добре, трупат опит за юношеската възрастова група, а след това – за мъже и жени. Искам да пожелая на всички деца да се забавляват, да покажат най-добрите си спортни качества и да излязат от турнира удовлетворени от постигнатото с усмивки и още по-мотивирани да се развиват в спорта.” – допълни той.

  Припомняме, че Държавните първенства по кикбокс в стиловете “К-1” и “Фул контакт” ще се състоят комбинирано, а двубоите ще се играят успоредно на два ринга. Заявки за участие са подали 320 състезатели от 52 клуба от цялата страна. Състезателният уикенд стартира още утре от 11:00 часа с медицински преглед и кантар, а жребият ще бъде теглен в 15:00 часа. Заради големия брой записани в петък от 17:00 часа ще започнат и двубоите. Надпреварата ще се проведе без публика!