В кадър: Най-добрите моменти на двата ринга от Държавното първенство по кикбокс в Шумен

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  По-малко от месец остава до ударния уикенд със следващите две Държавни първенства по кикбокс – 2021. Както вече знаете, състезанията в стиловете „Фул-контакт“ и „К-1“ ще се сътоят от 23 до 25 април в Пазарджик, а домакин бъде СК Спартак Пазарджик – 2014. Преди това обаче ние от Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай ви предлагаме да се върнем назад към надпревата в Шумен и да разгледаме някои от най-интересните моменти от двата ринга през погледа на колегите от „Радио Шумен“.