Кикбоксьорите на СК Берое се включват в благотворителна неделна кауза

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На 28 март кикбоксьорите от СК Берое – Стара Загора ще се включат в благотворителна тренировка на открито. Благородната инициатива обединява редица спортни клубове в града, членовете на които желаят да помогнат на 9-годишната Ромина, страдаща от тежко раково заболяване.

  Откритата тренировка ще се проведе в южната част на “Парк Артилерийски” от 11:00 часа. Тя ще протече под мотото “Спортът обединява за добра кауза”. Участие ще вземат клубове от най-различни спортове, включително лека атлетика, ММА, културизъм, киокушинкай и други. Тренировката ще бъде обща физическа, със и без уреди.

  Момиченцето се бори с коварната болест левкемия. Настанено е спешно в отделение по Онкохематология в УМБАЛ “Св. Георги”, град Пловдив. Заболяването изисква терапия със скъпоструващо лекарство на стойност 6600 лв на месец. Сумата за лечението е непосилна за семейството.

  В случай, че някой има желание да помогне, прилагаме банкова сметка на майката, като в основание за превода да се вписва „дарение за лечението на Ромина Нончева“: ДЕЯНА БЕЛЧЕВА НОНЧЕВА IBAN: BG93BPBI79352053555103