Кикбокс семинар открива новата спортна зала в Бяла

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На 27 февруари в град Бяла (Русе) СК Минотавър организира семинар по кикбокс. Поканени да участват са представителите на всички клубове, които са членове на Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай. Мероприятието ще се ръводи от националния селекционер Владимир Вълев – Питбула и ще е първото събитие в изцяло новата спортна зала „Арена Бяла“. Тя ще бъде открита от кмета на Бяла г-н Димитър Славов, а официален гост ще бъде председателят на Конфедерацията Галин Димов. Най-вероятно на семинара Питбула ще бъде подпомаган и от старши треньорът на СК Шуменска крепост Галин Методиев, който от тази година е към помощник-треньорския екип на националите. Семинарът ще се състои в изцяло новата зала „Арена“ (Бяла).

   „Това е първото събитие, което ще се проведе в току-що откритата спортна зала в град Бяла. Поканени са всички клубове, чиито членове са картотекирани към Конфедерацията. Бих искал да отбележа, че семинарът е насочен основно и към по-младите и неопитни състезатели.“, заяви ст. треньорът на СК Минотавър г-н Валерий Станчев.

  Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай припомня, че семинарът в Бяла се провежда непосредствено преди старта на Държавните първенства по кикбокс. Домакин на първото мащабно състезание ще бъде СК Шуменска крепост. Във връзка с това, г-н Станчев коментира:

  „В Шумен ще можем да участваме само с петима състезатели. Въпреки малката бройка обаче, се надяваме на добро представяне и класиране в челните тройки.“

  Организаторите на семинара от СК Минотавър – Бяла предупреждават, че по време на семинара ще се спазват всички противоепидемични мерки.