ТРИМА КИКБОКСЬОРИ НАГРАДЕНИ ОТ КРАЛЕВ В ПАЗАРДЖИК

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Днес в гр. Пазарджик беше открита обновената Зона на здравето. Откриването на комплекса за отдих и спорт беше удостоено от присъствието на спортния министър Красен Кралев, който заяви, че Пазарджик може да служи за пример за всеки един град. Заедно с министъра дойде и президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев и , разбира се, кметът на Пазарджик Тодор Попов, Председателката на сдружение „Пазарджик спортува” Ренета Камберова и други представители на общинската администрация на гр. Пазарджик, която получи голямата подкрепа на министър Кралев в следните думи: „Приветствам това, което се прави за спорта през последните години. Тук сме, за да подкрепим действията на администрацията. … Кметът и екипът му имат пълната ни подкрепа – заедно ще работим за просперитета на пазарджишкия и на българския спорт”.
  Част от програмата по откриването беше и награждаването на заслужили спортисти от града, като цели трима от общо осемте наградени бяха представители на Спортен клуб по кикбокс „Спартак Пазарджик 2014“, и тримата Държавни шампиони

  – Александър Рибников – в стил К-1,

  Димитър Шулеков в стил Фулконтакт и Васил Чуков – също в стил К-1.

  Момчетата получиха парични награди и почетни грамоти. Изключително признание за клуба и за работата на треньора Илко Аджов!

  От ръководството на федерацията са доволни от признанието и личното присъствие за награждаването от Министър Кралев.

  Ето какво заяви председателя на БККМТ Галин Димов:

  „Благодаря на Министър Кралев за оказаната чест и награждаване на нашите заслужили спортисти. Радваме факта, че сме забелязани и вярвам, че това е правилния път за развитие на нашия спорт. Благодаря на Община Пазарджик и нашия колега Илко Аджов, че приеха домакинството на Държавния шампионат. Мисля че ако продължаваме да работим по този начин заедно и да гледаме в една посока за следващата година този форум ще събере още повече участващи“.