ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ИЗРАЗЯВАНЕ НА ПОЗИЦИЯ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Българската конфедерация по кикбокс и муай тай заявява своята позиция и подкрепа към Правителството на Република България
  Като една от най-добре развиващите се неолимпийски федерации бихме искали да заявим, че през последните години нашите успехи и развитието на нашия спорт се дължат и на добрата комуникация с правителството и Министерството на младежта и спорта. Всичките ни осъществени проекти са плод на нашата съвместна работа. Безспорен факт са обновените и новопостроените спортни съоръжения и зали в цялата страна, които ни предоставят прекрасна възможност за организиране на спортни мероприятия, приемане на домакинства от международен ранг и осъществяване на тренировъчен процес.
  Ние няма как да останем безразлични към всичко, което се постигна в сферата на спорта. Затова още веднъж заявяваме своята подкрепа към правителството на Република България!