РЕСТАРТ НА КИКБОКС СЕЗОН 2020

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  РЕСТАРТ НА СЕЗОН 2020
  След вчерашната положителна новина за скорошното отпадане на забраните за провеждане на състезания днес пристигнаха и първите бройки от нашите принадлежности за националните ни отбори по кикбокс и муай тай. Всеки одобрен състезател след актуализиране на списъка заедно с неговия треньор ще поучат хавлия на конфедерацията.
  За състезателите също сме предвидили чисто нова спортна състезателна и тренировъчна екипировка, представителни анцузи и екипи за състезаване, огромни спортни сакове за професионалисти, в които да побират всичко нужно за тяхната подготовка, хранителни добавки от най-висок клас за тяхното перфектно възстановяване, организирали сме спортни лагери единият от които ще бъде на НСБ „Спорт Палас” през месец август и сме в процес на договаряне за лагер в Белмекен.
  Вече е създадена организация за осъществяване на първото състезание след извънредното положение и то ще е от 03 до 05.07.2020г в гр. Пазарджик. Състезанието е в ринговите дисциплини фул контакт и най-атрактивния от всички стилове К1.
  Нашите селекционери Станислав Бахчеванов и Владимир Вълев-Питбула имат готовност за наблюдение, правилна преценка и избор на най-добрите бойци, които тази година ще представят България в световния кикбокс през месец ноември за кадети и през месец декември за мъже, жени и ветерани.
  Тук е и момента да изкажем своята благодарност към Министерство на младежта и спорта и лично на Министър Красен Кралев за подкрепата и осигурените средства. Въпреки, че доста от състезанията ни отпаднаха корекции по бюджета ни не са правени, напротив дадена ни е възможност за правилното и целево пренасочване на средствата.
  Следете нашата страница за актуални новини в развитие и всичко свързано с нашата дейност.