ВАРНА ПРИЕМА ТУРНИР ПО КИКБОКС ЗА ПРАЗНИКА НА ГРАДА

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На 25.02.2020г. в Община Варна се състоя работна среща между кмета на града господин Иван Портних и председателя на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай  Галин Димов.
  На срещата стана ясно, че Общината ще подкрепи организирането и провеждането на турнир по кикбокс по време на празника на града с осигурени  награди за всички медалисти и всички отбори участници. Турнирът ще се проведе на 15.08.2020г. (събота) входа на морска градина.
  Общината ще предприеме и необходимите действия да подкрепи, подпомогне и съдейства за ежегодното провеждане на кръг от Държавния спортен календар по кикбокс и муай тай на конфедерацията в гр. Варна.

  “ Това значително ще подпомогне дейността  на конфедерацията ни. Изключително съм доволен че спортът ни става все по-популярен и че в моя роден град ще се състои такъв турнир, който ще постави едно ново начало. По този начин ние ще се доближим повече до хората и надявам се ще привлечем повече млади да спортуват.  Варна е меката на бойните спортове и смятам, че с общи усилия съвсем скоро град Варна ще бъде домакин и  на международни турнири по кикбокс“ – заяви председателя на родната федерация Галин Димов.