СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА И ПАРИЧНА ПРЕМИЯ ЗА НАШ КИКБОКСЬОР

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Денис Иванов спортист на Община Козлодуй

  Денис Иванов спортист на Община Козлодуй

  На 02.02.2020г. в хотел „Истър“ гр. Козлодуй  се състоя тържествената церемония за спортист на годината на града.

  С пълно единодушие за големия си успех  на Европейското първенство по кикбокс в Гьор Унагрия през 2019г. и спечелената Европейска титла в стил фул контакт бе избран възпитаникът на СК „Golden Boys“ – Денис Иванов.

  За треньор на Община Козлодуй бе определен неговият наставник и председател на клуба  Георги Вачев, който е и член на управителния съвет на Българска конфедерация по кикбокс и  муай тай.

  Като официални лица на събитието присъстваха кмета на Община Козлодуй г-жа Маринела Николова, сребърният медалист от Световното първенство по кикбокс в Сараево 2019г Димитър Пенчев, който е и настоящ Европейски шампион по кикбокс на WAKO PRO, който награди Денис, Янчо Янков – директор производство в АЕЦ Козлодуй и Евгени Юриевич – директор на Аден груп ООД.

  Денис получи и парична премия в размер на две хиляди лева осигурена от спонсори, а от страна клуба и на конфедерацията Георги Вачев връчи специално изработени Статуетки с логото на родната конфедерация на кмета г-жа Маринела Николова и на Янчо Янков за съществен принос в развитието на кикбокса в Община Козлодуй.

  Това поредно признание за положения труд и постигнатия резултат е огромен успех за развитието на кикбокса в България и ясен знак, че освен социално значим този спорт има своите шампиони в лицето на много България на Европейско и Световно ниво.