ТИТАНИЧНА ГАЛАВЕЧЕР ПО КИКБОКС PRO FIGHT 16 В БУРГАС

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Титаничната гала вечер Про файт 16  ще се проведе на 5.10.19 (събота) в спортна зала Младост. Начало 20:00ч.

  Ето и пълната файт карта

  18-годишният Живко Гюров от СК Интер Бургас с треньор Васил Вълков е  многократен републикански шампион на България, балкански шампион  носител на две световни купи. Вицесветовен шампион от Дъблин, Ирландия, носител на трето място на Световно първенство в Италия  и на Европейска купа Анталия, Турция 2019 г.  Дебютът му на професионалния ринг ще е в мач №1 от файт картата на Pro Fight 16. В него Живко ще премери сили  със сърбина Лазар Арсич Той е републикански шампион по кикбокс на Сърбия и републикански шампион по бокс На 5-и октомври също ще направи дебют на професионалния ринг

  Георги Георгиев от СК Йорк Варна е вицеевропейски шампион муай-тай 2019 г. Русия  шампион К1 Еврокупа
  WAKO Свиленград 2019, и бронзов медалист на Сенши Гранд При Камчия 2019 г. Висок е 167 см и тежи 67 кг. На профи ринга  има 9 победи и 2 загуби. В мач № 2 от файт картата на Pro Fight 16  той ще се бие със световния и европейски шампион по муай-тай Петър Стойков от СК Армеец София с треньор Марио Кирилов. На профи ринга има осем победи и една загуба .

  21 годишният Георги Манов от СК Аякс Бургас с треньор Йордан Дичев, ще направи профи дебют  на Pro Fight 16. Той е вицесветовен и вицеевропейски шампион  за юноши на WAKO стил фул контакт  и балкански шампион за юноши стил лоу-кик.  Негов съперник в среща № 3 от Про файт 16 ще е Сава Карастоянов от СК Шуменска крепост. За своите 24 години и 189 см, Сава е многократен вицешампион на България  лоу кик и К-1 мъже, шампион на страната за юноши старша възраст

  Яни Янчев е на 24 години и е представител на варненския клуб по кикбокс и муай-тай „Вокил“ с треньор Галин Димов. Той е многократен шампион на България по кикбокс, известен е с несломимия си боен дух и агресивен стил на игра  В актива си като професионалист Яни има грандиозна победа с нокаут в първия рунд на провелата се гала вечер Pro Fight 15 в гр. Козлодуй.  В мач № 4 от файт картата на Pro Fight 16 той ще се бие срещу Драгомир Петров от СК ELITE fight Сливен  26-годишният състезател е европейски шампион по муай-тай 2019 бронзов медалист от Балканско първенство по кикбокс и 4-кратен републикански шампион, шампионски пояс за професионалисти.

  Теодор Христов от СК Боил Варна е на 18 години и е висок 187 см.  Двукратен вице световен шампион / Шампион на световни купи / WkFинтерконтитентален шампион за професионалисти и носител на шампионския пояс на Castle Gladiators.  На профиринга има 3 победи и 3 загуби.  В среща № 5 от  файт картата на Pro Fight 16 той ще се изправи срещу 19-годишния Доброслав Радев от СК Патриот Дупница с треньор Кирил Чакъров. Радев е европейски шампион  вице световен шампион, двукратен балкански носител на световна купа. На профиринга има 5 победи, 2 от които с нокаут.

  Едуард Алексанян от СК Дрийм Варна с треньор Добромир Иванов е шампион на България в стиловете К1 и Лоу Кик  В професионалния си актив има 6 победи и 4 загуби  В мач № 6 от файт картата на Pro Fight 16  той ще премери сили срещу Цветозар Кючуков от СК Армеец София с треньор Марио Кирилов Цветозар е вицеевропейски шампион по кикбокс  многократен републикански шампион, двукратен вицешампион на световни купи. На профиринга има 6 победи една загуба.

  Денислав Златев от СК Аякс-Бургас с треньор Йордан Дичев е на 23 години, вицесветовен шампион по бойно самбо за 2018  и вицеевропейски шампион по бойно самбо за 2019.  Републикански шампион за 2019 по кикбокс в стил фул-контакт и лоу-кик. Има 2 победи с ТКО по правилника на професионалния ММА.

  В среща № 7 от файт картата на Pro Fight 16  той ще се изправи срещу 23-годишния световен шампион по муай-тай Иван Иванов от СК Шуменска крепост. Със своите 185 см Иванов е също така балкански шампион по кикбокс и шампион на България – Лоу Кик и К1 Адреналинът ще е на макс!

  Роденият през 1997 година Християн Корунчев тренира в СК Армеец София с треньор Марио Кирилов. Той е световен шампион по К1двукратен световен и трикратен европейски шампион по муай-тай, интерконтинентален шампион по Wako Proрепубликански шампион за професионалистиMTGP версия, с 6 победи и 0 загуби при професионалистите. В мач № 8 от файт картата на Pro Fight 16  той ще премери сили с Thanos Throuvalas от Гърция.

  Кулминацията на дългоочакваната гала вечер Pro Fight 16 ще е сблъсък № 9 от файт картата! В него двукратният световен шампион при професионалистите Атанас Божилов от СК Самурай ще излезе на ринга  срещу Алекс Мавроматидис от Гърция.  Зрелището е гарантирано, не го пропускайте!!!

  Билети / Tickets можете да закупите в  билетен център „Часовника“ (пред хотел „България“), тел: 0894898098 Eventim.bg
  Телефон за резервации на ВИП маси: 0888744807