4 ЗЛАТНИ 2 СРЕБЪРНИ И 1 БРОНЗОВ МЕДАЛ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПО МУАЙ ТАЙ

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  4 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал

  4 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал

  Невероятен пореден успех  за националния отбор по муай тай към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Днес се изиграха голяма част от финалите на Европейското първенство по муай тай, което се провежда в Белгород – Русия. Националният отбор на България взе участие със седем състезателя и спечели седем медала от престижното първенство на Световната федерация W.M.F. съвместно с Европейската федерация по муай тай .

  Финалите буквално бяха като двустранна среща България-Русия. Тежки мачове и много емоции.

  Георги Георгиев в категория до 60кг. и съперника му си направиха едновременно аркади с удар с лакът. След лекарска намеса беше установено, че носът на Георги е счупен и руснака бе обявен за победител. За съжаление загуба на финала понесе и Петър Стойков до 71кг.. Драгомир Петров до 67кг. и Християн Корунчев до 81кг.спечелиха много прецизно мачовете си, въпреки напористата игра на домакините.

  Теодора Кирилова до 54кг.  не даде възможност на съперничката си да играе в клинч и спечели мача без никакви съмнения.

  Георги Денев до 54кг също  спечели след вчерашната си победа над Италия.

  Равносметката е 4 златни, 2 сребърни и бронз на юношата Пламен Колев.

  „Това е поредното доказателство за високто ниво на подготовка в клубовете и правилния подбор. Вси1ки са добре. Нямаме други контузии освен на Георги, което е най-важното. “ – заяви националния селекционер Николай Атанасов.

  Очаква се отборът да кацне на летище Варна на 26.08.2019г в 21:45.