ТУРНИР ПО КИКБОКС ЗА ДЕЦА В СТИЛ КИКЛАЙТ КОНТАКТ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Спортен Клуб кикбокс и муай тай ЙОРК Варна организира на 07.09.2019г. домакинството на Открит Детски Демонстративен Турнир стил;киклайт в ринг, в град Варна кв.“Вл. Варненчик“ във физкултурният салон на уч-ще „Св.Патриарх Евтимий“ от 09.30ч. Възрастовите групи ще бъдат :

  деца 7-8г/9-10г./11-12г.

  Цел на мероприятието популяризиране на кикбокса  и повишаване техническата и психофизическа подготовка сред децата, които нямат възможност да участват на рингови дисциплини.

  Идеята на организатора в лицето на Станислав Бахчеванов е да няма допускане на никакви силни удари с цел опазване здравето на състезателите и връчването на награди за всички участници под формата на грамоти, медали и подаръци .

  Поканени за участие са всички  клубове които работят с тези детски възрастови групи. Мероприятието е под егидата на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай организирано от Спортен Клуб кикбокс и муай тай ЙОРК Варна, кметство Вадиславово, Община Варна  и уч-ще „Св.Патриарх Евтимий“ с мото“Спортът е бъдещето на децата“.

  Ето какво заяви и самият г-н  Бахчеванов, който е член на управителния съвет към БККМТ и национален селекционер по кикбокс:

  Станислав Бахчеванов

  „Вярваме и знаем, че това ще допринесе изключително много за масовото популяризиране на нашият спорт.

  Това разбира се ще помогне и за израстване в чисто технически и психофизически аспект на децата занимаващи се с кикбокс и бойни изкуства.

  Освен всичко е и една солидна основа за тяхното бъдещо развитие като състезатели бъдещи шампиони и достойни личности на България“.

  Входът е свободен за всички желаещи да посетят събитието.

  Още новини в нашият ОФИЦИАЛЕН САЙТ

  Нашата ФЕЙСБУК СТРАНИЦА

  Нашата ФЕЙСБУК ГРУПА

  Нашият YOUTUBE CHANEL