Наши кикбоксьори на световна купа в Унгария

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  С един от отборите участници в Световната купа – Стар Тийм

  В момента в гр. Будапеща Унгария тече един от най-старите и посещавани шампионати по кикбокс за Световната купа –
  Hungarian Kickboxing World Cup . По първоначални данни има регистрирани 3177 заявки от състезатели.

  СК Радулов

  От България има няколко отбора, които участват със свои представители. В ринговите дисциплини са отборите на СК „Интер 92“, СК „Мусаши“, СК „Тангра 2018“ и СК „Боил“.

  В татами стиловете се включиха отборите на СК „Стар Тийм“, СК „Радулов“ и СК „Масару“

  Техническия директор на WAKO представя Председателя Галин Димов

  На място е и Председателя на Българска конфедерация по кикбокси муай тай Галин Димов, който бе официално представен пред реферите и съдиите от техническия директор на ВАКО – господин Ромео Деса.

  рефери и съдии на входен семинар от Световната купа по кикбокс

  България е представена и от трима лицензирани рефери и съдии от най-висок клас – Деница Миленкова, Митко Костадинов и Иван Иванов.

  Официално бе обявен и международния семинар за рефери и съдии, който ще се проведе в България в средата на месец юли съвместно с базов лагер на националите по кикбокс и муай тай.

  Благодарение на стройната организация на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай този семинар ще се превърне в традиция и академия за рефери и съдии в най-голямата организация по кикбокс в световен мащаб – ВАКО.