ДЪРЖАВЕН ШАМПИОНАТ ПО КИКБОКС В СТИЛ К1 В ПЛОВДИВ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Шампионатът ще се проведе на 04 и 05.05.2019г в спортна зала „Олимпиада“ в град Пловдив.


  Предназначен е за възрастовите категории момчета и момичета 13-14г., юноши и девойки младша , старша възраст, мъже и жени.
  Целта е да бъдат определени Републиканските шампиони в различните теглови и възрастови категории, както и да бъде направена част от селекцията за националния отбор по кикбокс във връзка с предстоящито Европейско и Световно първенство на най-голямата организация по кикбокс WAKO.
  В програмата е предвидено пристигане и настаняване на отборите на 03.05.2019г. като в следобедните часове от 15:00 до 18:00 ще се извърши медицински преглед и контролен кантар в конферентната зала на хотел „Родопи“.
  След излизане на окончателният списък в 19:00ч. ще се състои техническа конференция и теглене на жребий.
  Първия ден от състезанието 04.05.2019г. е предвиден за квалификациите и полуфиналните срещи, които ще започнат в 10:00ч.
  На 05.05.2019г. в периода от 07:00 до 08:00ч. ще се извърши контролно мерене на финалистите във всички възрастови групи с самите финални срещи започват от 10:00ч.
  По традиция в края на състезанието след награждаването на всички призьори ще се връчи купа за НАЙ-ТЕХНИЧЕН СЪСТЕЗАТЕЛ.
  Гласуването ще се извърши от ръководството на БККМТ, главния съдия и всички съдии участващи в състезанието.
  Съгласно победите и броя изиграни срещи ще бъде връчена и купа на отбора с най-висок резултат.
  ВХОД СВОБОДЕН за всички желаещи да присъстват.
  Тези, които нямат възможност да присъства лично ще могат да наблюдават на живо всички срещи в youtube канала на БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ.

  http://www.kickboxing.bg