РЕКОРДЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ НА ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО КИКБОКС

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  От 19 до 21 април се проведе Държавно първенство по кикбокс в стиловете пойнтфайтинг, лайт и киклайт контакт. В него взеха участие 584 състезателя от 36 клуба от цялата страна. Това е абслоютен рекорд от подадени заявки за състезание от Държавния спортен календар за Българска конфедерация по кикбокс и муай тай . Първенството бе открито от Председателя на БККМТ – Галин Димов.

  След приветсвените слова малки и големи се започнаха яростна надпревара за призовите места. През съботния ден на шампионата се изиграха над 270 срещи във всички категории (квалификации и финали) в стил пойнтфайтинг и част от категориите в лайт контакт. В неделният ден се изиграха и останалите срещи от лайт контакт и всички срещи на киклайт контакт.


  Комплексен категоричен отборен шампион е столичния отбор СТАР ТИЙМ, последван от СК МАСАРУ и СК РАДУЛОВ