РЕКОРДЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ НА ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО КИКБОКС

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  От 19 до 21 април се проведе Държавно първенство по кикбокс в стиловете пойнтфайтинг, лайт и киклайт контакт. В него взеха участие 584 състезателя от 36 клуба от цялата страна. Това е абслоютен рекорд от подадени заявки за състезание от Държавния спортен календар за Българска конфедерация по кикбокс и муай тай . Първенството бе открито от Председателя на БККМТ – Галин Димов.

  След приветсвените слова малки и големи се започнаха яростна надпревара за призовите места. През съботния ден на шампионата се изиграха над 270 срещи във всички категории (квалификации и финали) в стил пойнтфайтинг и част от категориите в лайт контакт. В неделният ден се изиграха и останалите срещи от лайт контакт и всички срещи на киклайт контакт.


  Комплексен категоричен отборен шампион е столичния отбор СТАР ТИЙМ, последван от СК МАСАРУ и СК РАДУЛОВ