ДЪРЖАВЕН ШАМПИОНАТ ПО КИКБОКС ТАТАМИ СТИЛОВЕ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Държавен шампионат по кикбокс татами стилове
  Държавен шампионат по кикбокс татами стилове

  От 19.04 до 21.04.2019г. в гр. София спортен център „Люлин”, зала „Сиконко” ще се проведе Държавен шампионат по кикбокс в стиловете пойнт файтинг, лайт контакт и киклайт контакт. В В стил пойнт файтинг ще имат възможност да вземат участие най-малките състезатели между 7 и 9 години.

  Организатор на събитието е Българска конфедерация по кикбокс и муай тай със съдействието по цялостната организация на местния спортен клуб по кикбокс „Стар тийм” в лицето на Дени Миленкова и Иван Георгиев.  

  В петък (19.04.2019г.) е предвидено пристигане, настаняване на отборите, провеждането на предсъстезателен медицнски преглед, претегляне във съответните възрастови групи и категории по предварително подадени заявки.

  С;ед уточнване на пълния списък от участници ще се проведе техническа конференция и теглене на жребий за определяне на двубоите.

  В съботния ден (20.04.2019г.) от 09:00ч. ще започнат квалификациите и полуфиналите, както и някои финали в определни стилове. В неделния ден са предвидени изиграването на всички финали и излъчване на шампионите с официално награждаване.

  ВХОД СВОБОДЕН за всички желаещи да наблюдават шампионата.