БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛ ПО КИКБОКС Е № 1 В ТУРЦИЯ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Националният състезател по кикбокс при юношите в старша възраст Живко Гюров е определен за най-техничен състезател в категорията до 51кг. на провелия се 4ти интернационален отворен шампионат „Европейска купа“ в Анталия – Турция. от 04 до 07.04.2019г.

  Това заяви преди броени минути наставникът му Васил Вълков. Ето и някои подробности:

  Изключително съм горд с представянето на Живко.
  В шампионатът Участваха 2500 състезателя от 29 държави и 361 клуба. Играеше се едновременно на 8 татамита и  5 ринга
  В категорията на Живко – лоу кик ЮСВ до 51кг клас А имаше 16 човека. С 4 победи срещу турски предствители в потока Живко стигна до върха на този престижен шампионат. Всички победи бяха с 3:0 съдийски гласа. В първия мач нокдаун в първи рунд, а втория мач с нокдаун във втория рунд. Направи ми впечатление, че турските състезатели бяха много корави физически и издръжливи. Президента на Вако Рой Бейкър присъстваше на състезанието и наблюдаваше от близао какво се случва. Най-тежък бе първия мач на Живко заради пътуването  от 12 часа и още преди да се климатизираме играхме 4 та среща. През останалите 3 срещи той беше безапелационен. След изиграване на финалната си среща го обявиха за най-техничен състезател в стил лоу кик при ЮСВ. Получи купа, медал статуетка и парична награда в размер на 100 Евро.

  Смятам, че като единствени представители на България представихме Българска конфедерация по кикбокс и муай тай блестящо и бяхме поздравени от Президента на турската федерация по кикбокс. През цялото време на срещите на Живко той беше до нас и наблюдаваше с огромен интерес.