Отлично представяне за родните кикбоксьори на Световното в Италия

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  kickboxingtatamiring2018italyС цели 8 златни, 6 сребърни и 12 бронзови медала се прибраха родните национали по кикбокс от провелото се в Италия Световно първенство за деца и юноши.

  В татами стиловете България извоюва 6 златни, 4 сребърни и 7 бронзови медала, а при ринг стиловете съответно 2 златни, 2 сребърни и 5 бронзови отличия.

  Световни шампиони на ринг станаха Полина Галинова и Димитър Петров.
  В състезанието участие взеха над 2500 участници от над 64 държави, като впечатление направи че България се класира пред държави като Сърбия, Германия, Турция и други.

  Изключително високо ниво показаха и двете гарнитури, като с тях бяха и националните треньори Иван Георгиев (татами) и Красимир Кирилов (ринг) и техните помощници.
  Страхотно впечатление на всички чужди федерации направи и блестящото представяне на българският съдийския апарат, който взе дейно участие във всеки един етап от Световното първенство.

  Очаквайте интервюта и телевизионни участия на някои от нашите състезатели през тази седмица.
  Поздряваме всички взели участие като състезатели, треньори и отговорници и Ви благодарим!