Отлично представяне за родните кикбоксьори на Световното в Италия

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  kickboxingtatamiring2018italyС цели 8 златни, 6 сребърни и 12 бронзови медала се прибраха родните национали по кикбокс от провелото се в Италия Световно първенство за деца и юноши.

  В татами стиловете България извоюва 6 златни, 4 сребърни и 7 бронзови медала, а при ринг стиловете съответно 2 златни, 2 сребърни и 5 бронзови отличия.

  Световни шампиони на ринг станаха Полина Галинова и Димитър Петров.
  В състезанието участие взеха над 2500 участници от над 64 държави, като впечатление направи че България се класира пред държави като Сърбия, Германия, Турция и други.

  Изключително високо ниво показаха и двете гарнитури, като с тях бяха и националните треньори Иван Георгиев (татами) и Красимир Кирилов (ринг) и техните помощници.
  Страхотно впечатление на всички чужди федерации направи и блестящото представяне на българският съдийския апарат, който взе дейно участие във всеки един етап от Световното първенство.

  Очаквайте интервюта и телевизионни участия на някои от нашите състезатели през тази седмица.
  Поздряваме всички взели участие като състезатели, треньори и отговорници и Ви благодарим!