Кадетите ни се готвят за предстоящото Световно първенство в Италия

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  bulgariakickboxingbalkansko1Националния отбор по кикбокс се подготвя за предстоящото Световно първенство за кадети в Йесоло, Италия, което ще се проведе от 15-ти до 23-ти септември.

  България ще вземе участие с над 50 състезателя във всички стилове при ринг и татами.

  Всички които ще вземат участие в момента водят усърдна подготовка, за да бъдат
  на максимално добро ниво и да покажат на какво са способни в което не се съмняваме че е на световно ниво.
  Старши треньорите Красимир Кирилов и Иван Георгиев споделиха, че всички състезатели са в много добро физическо състояние и се надяват на много добри отличия в Италия.

  На това Световно първенство отново България ще бъде и представане със силно съдийско присъствие – Георги Георгиев, Даниел Въгленов, Деница Миленкова и Радослав Петров.
  Отбора потегля на 15-ти септември. Желаем успех!