Завърши големият подготвителен лагер по кикбокс татами стиловете в Банско

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  FB_IMG_1533111334141Успешно приключи подготвителният лагер по кикбокс в татами стиловете (пойнтфайтинг, лайт контакт и киклайт контакт) от 20-ти до 30-ти юли в град Банско.

  Събитието бе организирано от Българската конфедерация по кибокс и муай тай, чийто екип се погрижи за всички удобства на състезателите и гостите на лагерът, за да може максимално да се използва времето отделено за тренировъчен процес с цел подготовка и лично израстване на всеки един участник в мероприятието.

  Гост треньорите Джангранко Ризи (пойнтфайтинг), Мануел Нордио (лайт и киклайт контакт) и Томаш Барада (лайт контакт) предложиха прекрасна програма съобразена с индивидуалните нужди на всеки един от бойците, на които предстои участие, съответно на световно първенство за юноши и деца и европейско първенство за мъже и жени.

  Със страхотна мотивация и себераздаване в тренировъчният процес взеха участие 17 състезатели от Русия, 18 състезатели от Италия, 5 състезатели от Словения, 4 състезателя от Норвегия, 6 състезателя от Холандия, 6 състезателя от Белгия, сред които поне 12 носители на световни и европейски титли по кикбокс, което само по себе си гарантира високото ниво на тренировъчният процес и безценната възможност за българските състезатели да бъдат в ролята на любезни домакини и да обменят опита си с актуалните шампиони в съответните дисциплини.

  В 10 дневната програма бяха залегнали тренировки за всеки един от компонентите на успешният състезател, като от всички участници бе положително отбелязано методичното развитие на всеки от тях във всеки следващ ден. С увереност, че се върви по правилният път за всички бойци, подготовката продължава и идните седмици съобразена с безценните съвети на себераздаващите се международни и български треньори, взели участие в мащабното международно мероприятие.