Българска доминация на Балканското първенство по кикбокс в Сараево 2018

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  bulgariakickboxingbalkansko1На провелото се Балканско първенство по кикбокс в Сараево, България доказа за пореден път че е на едно от най-високите места, когато става дума за титли и възможности.

  Българският отбор извоюва цели 4 балкански титли, като техни носители са Доброслав Радев, Димитър Петров, Георги Атанасов и Димитър Стоянов.

  Вицебалкански шампиони са Полина Галинова, Христо Калайджиев и Никола Николов.
  Бронзовите ни медалисти са Георги Найденов, Николай Йоргов, Драгомир Петров, Огнян Мирчев и Алекс Цветанов.
  Бъглария има повод и за гордост също така и със спечелването на 3-то място отборно със своите 4 бр. Балкански титли, 3 бр. Сребърни медала и 4 бр. Бронзови медал, както и 2 купи за най- добър млад състезател във възрастови групи ЮМВ и ЮСВ.

  За най- добър млад състезател във възрастова група ЮМВ бе избран Георги Атанасов, след три поредни победи, две от които с нокаут.

  За най- добър млад състезател във възрастова група ЮСВ бе избран също български състезател – Димитър Стоянов.
  Поздряваваме всички момчета и момичета и им благодарим за сърцатата игра! Разбира се и на националните треньори, така и на личните треньори на всеки един състезател.