Димитър Спасов посети СК „Патриот“, за да награди Доброслав Радев и да бъде част от тренировката

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Изпълнителния директор на Българска Конфедерация по кикбокс и муай тай Димитър Спасов посети СК „Патриот“ Дупница, като главна цел за това бе да награди шампиона и много добре представящ се Доброслав Радев, който с последните си изяви показва изключително израстване и потенциал за много големи постижения.

  Освен това Спасов подари и от името на БККБМТ професионална круша, която да сложат в залата си с пожеланието „да я ритат много“ и скоро да имат нужда от нова.

  Димитър Спасов бе много топло посрещнат от всички събрали се на тренировка и заедно с него проведоха една много пълноценна и изтощителна тренировка.

  Силни думи бяха изречени накрая от Спасов по повод важността на спорта за всеки един млад човек, като той наблегна на това какви плюсове биха могли да извлекат влизайки в залата и тренирайки. Това адмирираме и ние – тренирайте и не мислете за лесен живот – трудете се и всичко което желаете ще бъде постигнато!