Страхотно държавно първенство по кикбокс татами стилове се проведе в гр. Габрово

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  gabrowokickboxing1През отминалия уикенд в гр. Габрово се проведе държавното първенство по кикбокс татами стилове.
  Участие в него взеха над 476 участника от 35 клуба от цялата страна, като всички състезатели показаха страхотна игра и че тренират усърдно, за да показват най-доброто от себе си за което ги поздравяваме както тях, така и техните треньори.

  Състезанието беше открито лично от председателя на УС на БККБМТ Николай Рачев.
  Любезен домакин беше СК „Некст“ Габрово, който се погрижи за страхотната организация съвместно с Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай тай.

  Отборен шампион на Пойнтфайтинг, Лайт Контакт и Киклайт контакт стана СК „ИККЕН“ с 48 златни медала, второ място за СК „МАСАРУ“ с 24 златни медала и трето място за СК „РАДУЛОВ“ с 12 златни медала;