Среща на високо ниво със съдийския председател на WAKO съдийте

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Тази вечер се проведе среща с председателя на съдийската комисия за ринг стиловете на WAKO Yuri Lakhtikov по покана на БККБМТ.
  IMG_9972
  Той бе посрещнат от изпълнителния директор Димитър Спасов, Председателя на БККБМТ Николай Рачев и Станислава Бойчева – секретар на Конфедерацията.

  Темата на тази среща бе предстоящия международен съдийски семинар за ринговите стилове, който БККБМТ ще организира в България в края на юли месец.

  На срещата също бяха обсъдени и редица важни за Конфедерацията въпроси в международен аспект.
  Съвсем скоро ще обявим всичко което се взе като решение.