Здрави битки и перфектна организация на републиканското първенство по кикбокс – лоу кик в Шумен

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Голяма част от спортните клубове на БККБМТ взеха участие с над 150 състезателя в тридневния маратон в Шумен в ДП по кикбокс, стил лоу кик. Състезанието бе наблюдавано от Председателя на федерацията Николай Рачев и селекционера Миодраг Йотич, както и изпълнителния директор Димитър Спасов.

  С изиграните повече от 140 срещи на два ринга в спортна зала „Плиска“ бяха излъчени призьорите в отделните категории, както и връчени призове за най-техничен състезател на Огнян Мирчев от СК“Иккен“-София и най-перспективен Радослав Костов от СК „Боил“-Варна. Носител на традиционната за Шампионата купа „Шуменска крепост“ стана отбора на „Боил“- Варна. Отличие за най-добър съдия на първенството получи утвърдено име на българския кикбокс в лицето на Илия Спасов.