3-ти много успешен състезателен ден за нашите национали на световното по муай тай в Банкок

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  И в днешният състезателен ден националите на БККБМТ, заедно с националния треньор Николай Атанасов, помощник треньора Марио Кирилов и българския съдия клас А – Марио Иванов записаха убедително представяне, като в 10 полуфинални срещи състезателите ни реализираха 7 победи. В успорван мач Християн Кънчев отстъпи на Русия и остава с бронз. Юношата ни Петър Калчев направи изключителна среща с Италия и утре излиза на финал с Украйна, в кат.до 71 кг. Георги Далакманов надигра португалския си противник и утре също е на финал срещу Сирия.

  Девойката Карина Петкова направи поредно показно с Узбекистан и е Световна шампионка в кат.до 54 кг.при девойките, за Теодора Кирилова участието на Световното първенство продължава и утре тя играе финалната си с Русия. В кат.до 63.5 кг. Севдалин Славов победи с отказване във втори рунд състезател от Индонезия и ще се изправи срещу Уругвай. В следващата теглова категория Али Юзеир победи Ливан и играе финална среща с Русия. В категория до 71 кг.

  Стефан Петков показа тотално надмощие над Египет с което си гарантира финал с Русия. Християн Корунчев след като днес прегази Украйна се класира за финал. Малшанс съпътства днешната среща на Йордан Янков, след два равностойни рунда той отстъпи с малко в третия и спечели бронзов медал. Християн Тотев победи Перу и играе финал с Франция. Пламен Борисов в тежка категория игра срещу един от най-опитните бразилски състезатели и загуби по точки и е бронзов медалист.