Успешен кантар за националите на световното по муай тай в Банкок (+програма)

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Днешният първи състезателен ден за бойците ни в тайландската столица Банкок ще започне с изключително тежка програма. В надпревара с противниците си днес на два ринга ще излязат 11 български национала от общо 14. Старши треньора Николай Атанасов и неговият помощник Марио Кирилов извеждат в първи срещи Християн Кънчев, кат.до 54 кг.срещу представител на домакините, след него в кат.до 60 кг.излиза Станислав Вълчев срещу Бразилия.
  В категория до 63.5 кг.българският представител Севдалин Славов очаква съперник от Колумбия, а в категория до 63.5 кг.дебютантът при мъжете Али Юзеир ще играе срещу Украйна. За Стефан Петков жребия определи първи сблъск с Испания, след него Християн Корунчев ще излезе срещу Чехия, а за Йордан Янков предстои съперник от Полша. Също в днешния ден Християн Тотев в кат.до 91 кг играе с Италия, а състезателят в тежка категория Пламен Борисов с Гърция. При жените в кат.до 48 кг.Днес очакваме първа битка на международния ринг за Хана Петкова срещу Перу. В категория до 51 кг.след двегодишно прекъсване срещу Киргизстан излиза Теодора Кирилова.