Успешно премина кантара за държавното първенство по муай тай във Варна

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  kantarmt2018Днес в гр. Варна се проведе кантара за държавното първенство по муай тай.
  Състезанието ще се проведе в многофункционалната зала на Първа езикова гимназия, като срещите утре 10.02 ще започнат в 10:00 часа. Очаква се залата да бъде препълнена, затова нека всеки който има желание да присъства, нека да го направи, няма да съжалява.
  Очаквайте в нашата фейсбук страница и снимков материал от самите срещи и официалното откриване, което ще се състои в 12:00 часа, отново утре (10.02).
  Пожелаваме на всички участници успех и без никакви контузии!