Завърши ДОП-Габрово

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  12

  Приключи Държавното отборно първенство в ринговите дисциплини на Българска конфедрация по кикбокс и муай. Участие в събитието взеха 155 състезателя от 29 клуба от Варна, Каварна,Бургас, Свиленград,Пловдив, Мадан,Дупница, София, Плевен, Козлодуй, Свищов, Стара Загора, Нова Загора, Шумен, Раднево, Нови пазар и Габрово в 4 възрастови групи – момчета и момичета 13-14 годишни, ЮМВ и ДМВ, ЮСВ и ДСВ, мъже и жени. 84 срещи се изиграха в двата състезателни дни в чудесно обезпечената зала „Орловец“ – Габрово с домакин СК“Некст“ и Ивайло Аврамов.

  11
  Състезанието наблюдаваха националните треньори на гарнитурата Красимир Колев и Красимир Кирилов и селекционера Миодраг Йотич. В отборното класиране на 1-во място в стил лоу кик е СК“Шуменска крепост“, а в стил К1 и в стил фул контакт е отбора на „Боил“
  13