Отворени тренировки в Монтана

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  BeFunky Collage
  ДВА ДНИ ОТКРИТИ ТРЕНИРОВКИ ПО КИКБОКС В ГРАД МОНТАНА
  На 16 и 17 октомври в град Монтана ще се проведат открити тренировки по кикбокс за всички желаещи. Домакин на събитието е местния Кикбокс и Муай Тай Клуб Спарта, а заниманията ще се водят от треньора на националния отбор, в стилове лоукик и К1, на България Красимир Колев.Всеки е добре дошъл да се включи в тренировките или просто да погледа и да се запознае с нашия спорт.Целта на подобна инициатива е чрез Българската конфедерация по кикбокс и муай тай спорта кикбокс да се популяризира във всички точки на страната,както и да се насърчават перспективните спортни клубове.