Отворени тренировки в Монтана

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  BeFunky Collage
  ДВА ДНИ ОТКРИТИ ТРЕНИРОВКИ ПО КИКБОКС В ГРАД МОНТАНА
  На 16 и 17 октомври в град Монтана ще се проведат открити тренировки по кикбокс за всички желаещи. Домакин на събитието е местния Кикбокс и Муай Тай Клуб Спарта, а заниманията ще се водят от треньора на националния отбор, в стилове лоукик и К1, на България Красимир Колев.Всеки е добре дошъл да се включи в тренировките или просто да погледа и да се запознае с нашия спорт.Целта на подобна инициатива е чрез Българската конфедерация по кикбокс и муай тай спорта кикбокс да се популяризира във всички точки на страната,както и да се насърчават перспективните спортни клубове.