Стоян Копривленски излиза на ринга в GLORY този уикенд

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  fhtz8z4
  Българският състезател по кикбокс Стоян Копривленски излиза този уикенд на ринга на престижната организация GLORY.
  Той ще открие галавечерта GLORY 45 в Амстердам, Холандия на 30-ти септември с двубой срещу шампион на домакините – Kevin Hesseling.
  Копривленски записа историческа първа българска победа в GLORY 41 през месец май, когато надви със съдийско решение Paul Jansen
  Нека подкрепим българският лъв в поредното му предизвикателство и да му пожелаем атрактивна и паметна победа, която да изстреля нагоре в класацията на GLORY.