Резултати от Балканското първенство

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Приключи Балканското първенство по кикбокс в Черна гора. България се класира на трето място в отборното класиране измежду 8 държави участници, като преди нас се класираха състезателите на Сърбия и Босна и Херцеговина.
  В днешния финален ден Полина Галинова спечели Балканската титла, като изигра много добър мач и убедително надигра Европейската шампионка за кадети в категорията от Сърбия. Огнян Мирчев направи уникален мач срещу Световния и Европейски шампион за кадети също от Сърбия и заслужи аплодисментите на цялата зала. Димитър Пенчев с присъщия си стил надделя над изключително агресивен противник от Косово и спечели Балканската титла в кат.до 67 кг.при мъжете. Труден противник от Босна преодоля и Иван Иванов, с което заслужено спечели шампионската титла. В стил киклайт контакт в кат. до 79 кг. Тодор Христов спечели Балканската титла след като преодоля състезател от Словения. Стоян Петков в кат.до 71 кг.се раздаде докрай, но загуби по точки от представителя на Сърбия в категорията. Така равносметката от участието на състезателите на Българска конфедрация по кикбокс и муай тай в Балканското първенство е 6 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медала.
  21766859_1570810659644777_2026787030556432971_n