Кикбокс в Европейската седмица на спорта #BeActive

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  viber image1
  Днес Министър Красен Кралев откри Европейската седмица на спорта #BeActive в София. Инициативата на Европейската комисия стартира у нас с изложението „Избери спорт #Бъди активен“ в Борисовата градина в което се включиха и част от състезателите на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, чрез представителите на най-големия в София спортен клуб „Иккен“. Министъра на спорта отдели внимание на представителите на нашата организация, като наблюдава част от демонстрациите и презантациите на водещи наши състезатели.
  Тазгодишната кампания е трета поредна година в която Министерството на младежта и спорта организира тази инициатива с основна цел справяне с проблематиката на обездвижването и привличането на подрастващите към редовни спортни занимания.