Българският състав за Балканското първенство в Черна гора

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Ясен е съставът на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай за участие в предстоящото Балканско първенство в Черна Гора От 22 до 24 Септември в Черна Гора ще се проведе тазгодишното издание на Балканското първенство по кикбокс. Проявата е в стиловете лоу кик и киклайт за юноши и девойки старша възраст, мъже и жени. Дванадесет състезателя от седем спортни клуба на Конфедерацията ще вземат участие в състезанието под ръководството на Миодраг Йотич и националния треньор в стил лоу кик и К-1 Красимир Колев, като помощник-треньор на гарнитурата и тази година ще работи Доброслав Добрев, а част от състезателите ще бъдат придружени от личните си треньори. Съдия на шампионата от наша страна е Продан Йовчев. Ето и състезателите, които ще вземат участие в Балканското първенство: Полина Галинова, Анелия Димитрова, Християн Кънчев, Димитър Пенчев, Стоян Петков, Харис Клеантус, Михаил Николов, Иван Иванов, Огнян Мирчев, Станислав Цанов, Владимир Стоянов и Тодор Христов.

  Ясен е съставът на Бълагрска конфедерация по кикбокс и муай тай за участие в предстоящото Балканско първенство в Черна Гора
  От 22 до 24 Септември в Черна Гора ще се проведе тазгодишното издание на Балканското първенство по кикбокс. Проявата е в стиловете лоу кик и киклайт за юноши и девойки старша възраст, мъже и жени. Дванадесет състезателя от седем спортни клуба на Конфедерацията ще вземат участие в състезанието под ръководството на Миодраг Йотич и националния треньор в стил лоу кик и К-1 Красимир Колев, като помощник-треньор на гарнитурата и тази година ще работи Доброслав Добрев, а част от състезателите ще бъдат придружени от личните си треньори. Съдия на шампионата от наша страна е Продан Йовчев.
  Ето и състезателите, които ще вземат участие в Балканското първенство: Полина Галинова, Анелия Димитрова, Християн Кънчев, Димитър Пенчев, Стоян Петков, Харис Клеантус, Михаил Николов, Иван Иванов, Огнян Мирчев, Станислав Цанов, Владимир Стоянов и Тодор Христов.