Българският състав за Балканското първенство в Черна гора

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Ясен е съставът на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай за участие в предстоящото Балканско първенство в Черна Гора От 22 до 24 Септември в Черна Гора ще се проведе тазгодишното издание на Балканското първенство по кикбокс. Проявата е в стиловете лоу кик и киклайт за юноши и девойки старша възраст, мъже и жени. Дванадесет състезателя от седем спортни клуба на Конфедерацията ще вземат участие в състезанието под ръководството на Миодраг Йотич и националния треньор в стил лоу кик и К-1 Красимир Колев, като помощник-треньор на гарнитурата и тази година ще работи Доброслав Добрев, а част от състезателите ще бъдат придружени от личните си треньори. Съдия на шампионата от наша страна е Продан Йовчев. Ето и състезателите, които ще вземат участие в Балканското първенство: Полина Галинова, Анелия Димитрова, Християн Кънчев, Димитър Пенчев, Стоян Петков, Харис Клеантус, Михаил Николов, Иван Иванов, Огнян Мирчев, Станислав Цанов, Владимир Стоянов и Тодор Христов.

  Ясен е съставът на Бълагрска конфедерация по кикбокс и муай тай за участие в предстоящото Балканско първенство в Черна Гора
  От 22 до 24 Септември в Черна Гора ще се проведе тазгодишното издание на Балканското първенство по кикбокс. Проявата е в стиловете лоу кик и киклайт за юноши и девойки старша възраст, мъже и жени. Дванадесет състезателя от седем спортни клуба на Конфедерацията ще вземат участие в състезанието под ръководството на Миодраг Йотич и националния треньор в стил лоу кик и К-1 Красимир Колев, като помощник-треньор на гарнитурата и тази година ще работи Доброслав Добрев, а част от състезателите ще бъдат придружени от личните си треньори. Съдия на шампионата от наша страна е Продан Йовчев.
  Ето и състезателите, които ще вземат участие в Балканското първенство: Полина Галинова, Анелия Димитрова, Християн Кънчев, Димитър Пенчев, Стоян Петков, Харис Клеантус, Михаил Николов, Иван Иванов, Огнян Мирчев, Станислав Цанов, Владимир Стоянов и Тодор Христов.