Владимир Вълев в състава на Националния Треньорски Съвет.

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Най-титулования представител на спортовете кикбокс и муай тай в България,Владимир Вълев вече е част от състава на Националния Треньорски Съвет на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Включването на Вълев в екипа на треньорския съвет е изключително знаково за развитието на организацията на ниво компетентност в спортно-техническа дейност. Очакванията са Питбула да внесе иновативни предложения и решения на конкретни проблеми, като ще работи съвместно с другите членове на съвета – националните треньори Иван Георгиев, Красимир Колев, Красимир Кирилов и Николай Атанасов.
  Безспорен авторитет в спортовете муай тай и кикбокс, Владимир Вълев извървя успешно пътя от национален състезател до носител на най-високите международни отличия в аматьорския и професионален спорт. Той е един от най-просприращите млади треньори в организацията, носител на личен опит, познаващ от близко проблематиката на спортовете, с непрестанно присъствие в спортните зали и на състезателния ринг.
  Ръководството на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай приветства включването на Владимир Вълев в ръководството на Треньорския съвет и разчита на неговия професионализъм, висок спортен дух и най-вече на голямата му отдаденост за българския спорт!
   
  media-share-0-02-04-f9e0c3ad99bdb716cea8a35a6572a48fb84ad7b5e523748121f93c03c623ecac-ed85a29a-3b02-4f2d-851c-48f0d177f38a