Стартира летния базов лагер на БККБМТ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Стартира летния базов лагер на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, който традиционно се провежда в „Терра комплекс“ – Разлог. Повече от 600 човека тази година ще отработват в шест от стиловете на спорта кикбокс и в спорта муай тай. Освен представителите на националните ни гарнитури в лагера тази година се включват и спортисти от Италия, Норвегия, Русия, Словения, Испания, Молдова и Македония. От Българска конфедерация по кикбокс и муай тай са обезпечили и участието на редица именити треньори – Андрей Котов от Русия, Маноел Нордио от Италия, Джанфранко Рици от Италия, Сергей Пасячник – Русия и Томаш Барада – Словения, които съвместно с българските национални треньори Красимир Колев,Иван Георгиев, Николай Атанасов и селекционера Миодраг Йотич в рамките на последващите 10 дни ще надграждат своите спортни умения.
  Паралелно с проявата се организират и два съдийски семинара – двудневен съдийски семинар за съдии на ринг и първия по рода си международен съдийски семинар за татами съдии, който международната WAKO федерация възложи за провеждане на родната централа.

  1
   
  2
   
  3
   
  4
   
  5
   
  6
   
  7
   
  8
   
  9
   
  10
   
  11
   
  12