Остават само 5 дни до участието на Стоян Копривленски в Glory 41

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Остават броени дни до участието на българския национален състезател Стоян Копривленски в най-престижния кикбокс турнир в света Glory. На 20 Май в Ден Бош – Холандия предстои дебютната изява на талантливия ни национал във веригата. Вече повече от месец Стоян е в Холандия, където води сериозна подготовка и както споделя се чувства напълно уверен за мача си с Пол Янсен.

  След като през Март тази година в Тайланд, бургаския представител безапелационно спечели Световната титла в аматьорския муай тай, пред него е уникалния шанс да запише и първа българска победа в най-сериозната професионална верига!

  Пожелаваме му успех!!