Остават само 5 дни до участието на Стоян Копривленски в Glory 41

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Остават броени дни до участието на българския национален състезател Стоян Копривленски в най-престижния кикбокс турнир в света Glory. На 20 Май в Ден Бош – Холандия предстои дебютната изява на талантливия ни национал във веригата. Вече повече от месец Стоян е в Холандия, където води сериозна подготовка и както споделя се чувства напълно уверен за мача си с Пол Янсен.

  След като през Март тази година в Тайланд, бургаския представител безапелационно спечели Световната титла в аматьорския муай тай, пред него е уникалния шанс да запише и първа българска победа в най-сериозната професионална верига!

  Пожелаваме му успех!!