Българинът Александър Петров в битка за Световната титла при професионалистите

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  IMG_2683Актуалния световен шампион по кикбокс за аматьори в стил К-1, категория до 81 кг., Александър Петров излиза в мач за Световната титла на WAKO при професионалистите. Събитието ще се проведе на 18 Май в Париж, като състезателят на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай ще се изправи в 5 рундово предизвикателство в категория до 81,400 кг. срещу френския опонент Елижиа Бокели. Бокели е 35 годишен опитен състезател, а Петров е водач в ранглистата на WAKO Pro. Това е поредно участие на български боец на европейско и световно ниво при професионалистите и международно признание за успехите на всички състезатели на Българска конфедарация по кикбокс и муай тай.