Българинът Александър Петров в битка за Световната титла при професионалистите

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  IMG_2683Актуалния световен шампион по кикбокс за аматьори в стил К-1, категория до 81 кг., Александър Петров излиза в мач за Световната титла на WAKO при професионалистите. Събитието ще се проведе на 18 Май в Париж, като състезателят на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай ще се изправи в 5 рундово предизвикателство в категория до 81,400 кг. срещу френския опонент Елижиа Бокели. Бокели е 35 годишен опитен състезател, а Петров е водач в ранглистата на WAKO Pro. Това е поредно участие на български боец на европейско и световно ниво при професионалистите и международно признание за успехите на всички състезатели на Българска конфедарация по кикбокс и муай тай.