Висока оценка за Българското съдийство на Световна Купа – Австрия Класик

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  От 21 до 23 Април в Инсбрук Австрия се състоя юбилейното 20-то издание на Световната купа на WAKO – Austrian Classics 2017, събрало повече от 2300 състезатели от почти всички европейски страни. Въпреки миниатюрния си състав от общо 8
  състезатели, водени от националния треньор татами стилове Иван Георгиев, и треньора ринг стилове Никола Николов, България се представи отлично завоювайки 9 отличия :
  1 златен – Емануил Димитров стил Лайт Контакт от СК ИККЕН
  3 сребърни
  5 бронзови
  Многократният Световен и Европейски шампион Емануил Димитров се включи и в отборната надпревара в топ състава на Bestfighter Италия, като имаше решаващ принос за сребърния им медал в отборното състезание и за блестящата победа над Kiraly Team на полуфинала.
  На Световната купа в Австрия тази година, за пръв път реферски семинар на татами бе воден от български съдия в лицето на Иван Иванов – ръководител направление съдии татами стилове в БККБМТ и член на не съдийския комитет татами стилове на WAKO Европа. Това е голяма крачка напред в утвърждаване както на авторитета на българските съдии по кикбокс, така и на БККБМТ на международната арена.
  В Инсбрук се проведе и среща на борда на директорите на WAKO, на която са взети важни решения за развитието на кикбокса в световен мащаб. България участва активно в обсъждането и приемането на тези решения чрез в лицето на Г-н Димитър Ангелов – член на борда на WAKO.

  IMG_2611