ПЪРВА СВЕТОВНА ТИТЛА ЗА СТРАНАТА НИ В БАНКОК

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ И КРИСТИНА НИКОЛОВА СА НОВИТЕ КАПИТАНИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ ПО КИКБОКС РИНГОВИ И ЛЕКИ СТИЛОВЕ

  IMG_2242 IMG_2243 IMG_2244 IMG_2245 IMG_2246

  IMG_2247В поредния състезателен ден от Световното първенство по муай тай националния състав на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай се раздаде на максимум и продължи да убедителната си изява на ринга в Банкок. Блестящото представяне на Станислав Вълчев на таз годишния шампионат му осигури Световната титла в категория до 60 кг. след победа този път над Испания! Малшанс за Милен Маринов в категория до 51 кг. срещу опонент от Узбекистан попречи на нашия състезател да продължи напред в схемата на състезанието и той остава с бронзов медал. Много малко не достигна днес на Християн Кънчев в категория до 54 кг. и той също приключи участието си с бронз. Стоян Копривленски в категория до 71 кг. след като днес успешно преодоля противника си от Украйна утре излиза във финален мач срещу Русия. В категория до 75 кг. Стефан Петков загуби полуфиналната си среща и остана трети. Йордан Янков за пореден ден доминира на ринга в тайландската столица и закономерно утре излиза на финален двубой срещу представител на Русия. С нокаут за противника от Израел днес приключи състезателния ден за Кристиян Георгиев и ще играе финал срещу Индия. В категория + 91 кг. Пламен Борисов не остави никакъв шанс на противника си и утре излиза за победен финал. При жените в кат. до 54 кг. Инна Иванова надигра противничката си от Тайланд и ще играе финален двубой срещу Португалия. За съжаление контузия лиши състезателят ни в кагегория до 63,5 кг. Петър Калчев от възможността да спечели поредно злато за България във възрастова група кадети и той няма да играе финалния си мач, в същата възрастова група кадети в утрешния ден очакваме участието и на Карина Петкова срещу съперничка от Узбекистан.