Победи за националите ни по Муай Тай в Тайланд

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  45321В днешния състезателен ден Милен Маринов надигра опонента си от Тайланд и му предстои среща с Узбекистан. Дебютното представяне на Християн Кънчев в столицата на Тайланд завърши с победа над представителя на Афганистан. Севдалин Славов след като победи представителя на Киргизстан във вчерашния ден днес загуби от представител на Азербайджан. В категория до 60 кг. Станислав Вълчев продължава успешното си представяне с победа над Италия. Стоян Копривленски категорично заслужи победното решение на съдийската бригада като не остави никакъв шанс на претендента от Испания. В категория до 75 кг. Стефан Петков наказа състезателя на Португалия, с което за пореден път увеличи положителната разлика на България срещу Португалия. Безапелационна победа за Йордан Янков, който след като в първия ден на Шампионата приключи мача си с нокаут, днес надделя над Украйна. С успех за страната ни завърши и срещата в категория до 91 кг. на Кристиян Георгиев срещу Украйна. Победа над Бразилия записа и състезателя ни в тежка категория Пламен Борисов. В категория до 54 кг. Инна Иванова надигра състезателка от Полша, а при юношите Петър Калчев победи Кипър.