Богдан Шумаров – шампион на WAKO PRO

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  82214Над 3000 души „презвеха“ Дворецът на културата и спорта в град Варна, за да присъстват на първата за 2017г. професионална гала по кикбокс Ultimate Pro Fight 7.

  Пред погледа на всички тях за първи път в България се изигра среща за Европейската тила по кикбокс за професионалисти на WAKO PRO.

  Богдан Шумаров се изправи срещу претендента от Португалия Жил Силва. Битката бе за вакантната Еврпоейска титла по кикбокс в стил К1 в категория до 71,800кг.

  Залата за пореден път се препълни от любители на бойните спортове, които наблюдаваха и бурно аплодираха състезателите.

  Самото представяне на бойците беше под звуците на фолклорна музика изпълнена от гайдарите на Национално училище по изкуствата „Добри Христов“ гр. Варна.

  Общо 14 състезателя в седем двубоя се раздадоха за публиката пред погледите на официални лица като господин Красен Кралев, кмета на град Варна Иван Портних и Лиляна Павлова.

  Ето и резултатите от срещите
  1. Денислав Димитров от СК ТИМ срещу Михаел Пенчев от СК Шуменска крепост – победа за Михаел Пенчев със съдийско решение
  2. Деян Чакъров от СК Вокил срещу Александър Чакъров от СК Ахил – победа за Деян Чакъров със съдийско решение
  3. Жулиен Желв от СК ТИМ срещу Атанас Божилов от СК Самурай – победа за Атанас Божилов със съдийско решение
  4. Браноко Бабачев от Делта Гард срещу Едуард Алексанян от СК Джет – победа за Едуард Алексанян със съдийско решение.
  5. Кирил Иванов от СК ТИМ срещу Драгомир Йорданов от СК Десант – победа за Драгомир Йорданов със съдийско решение.
  6. Андриян Димитров от СК ТИМ срещу Христо Йорданов от София – победа за Христо Йорданов със съдийско решение.
  7. Жил Силва от Португалия срещу Богдан Шумаров от СК Боил – победа за Богдан Шумаров поради отказване на противника след изиграване на 4ти рунд.