Продължава плановата подготовка на националните състезатели по муай тай в НСБ“Спортпалас“

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  16990390_10208539440820337_1738878722_oПродължава плановата подготовка на националните състезатели по муай тай в НСБ“Спортпалас“ край Варна. В утрешния ден в базата ще се проведе антидопингово обучение от специалисти на Антидопинговия център – София. В рамките на следобедния ден екипа на Антидопинговия център ще запознае националните треньори, националния състав и разширената гарнитура на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай с правата и задълженията на спортистите, процедурите по взимане на проби и тестване, както и последните изменения в списъка на забранените субстанции и методи. Обучението се организира за втори пореден път тази година с изключителното съдействие на Антидопинговия център – София.