ЕВРОПЕЙСКИЯТ ШАМПИОН В КАТ. ДО 71 КГ. БОГДАН ШУМАРОВ ИЗЛИЗА В БИТКА ЗА ЕВРОПЕЙСКТА ТИТЛА ПРИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  bogdan_logo

   

   

  На 27 Януари 2017 Европейския шампион в К-1 от Словения 2016 Богдан Шумаров ще излезе в битка за пояса на WAKO Pro за Европейска титла при професионалистите в категория до 71.800 кг. Галата ще се състои в култовото Casino Estoril в Лисабон, а противник на състезателят от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай е Жил Силва. Триседесет годишния португалец е възпитаник на Superstar Gym Lisbon и е със завиден опит в професионалните двубои. За Богдан Шумаров това ще бъде първа изява при професионалистите на WAKO Pro и първи мач в 5 рунда от 3 мин. След като на 25 Ноември тази година в Москва, Владимир Вълев спечели Световната титла за професионалисти в кат. до 71,800 кг., Богдан ще има уникалната възможност да спечели и Европейската титла при професионалистите в същата категория! Отправеното предложение към Шумаров е пета покана за участие на наши състезатели в професионални срещи по кикбокс за последните 12 месеца! Това е категоричен знак за пробив на българските бойци в професионалното направление в международен мащаб и голямо признание за дейността на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

  bogdan1

  20-годишният шампион ще се изправи срещу 30-годишен противник.

  bogdan2