Председателят на БККБМТ на посещение в Тайланд

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Председателят на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, който от началото на седмицата е на посещение в Тайланд проведе срещи с президента на Световната Муай тай Федерация – Ген. Л-т Акачай и с Президента на Европейската Федерация по муай тай г-жа Габриела Мург.

  Потвърдена е подготовката за провеждане на Световното първенство, което тази година ще се проведе в средата на Март в Банкок, от страна на Световната федерация са планирани много активности по време на шампионата и се очаква в надпреварата да се включат голям брой участници.

   

  bb4c4f72-8e34-4a0e-bfd0-9981b4aa5901